Grupa de la Buziaş are un loc de închinare

In data de 10 aprilie 2010 o dorinta mai veche a comunitatii noastre s-a concretizat.Cum? Va vom relata pe scurt.
In vara anului 2009 la initiativa Comitetului Conferintei Banat a fost trimis un colportor in persoana fratelui Ovidiu Martin care a distribuit carti aproape in fiecare zi in standul pe care si l-a facut in parc.

In septembrie 2009 acelasi frate Ovidiu Martin este angajat ca misionar la Buzias.

In saptamana 3-9 aprilie 2010 fratele Ionel Soponariu, trezorierul Conferintei Banat, a mers sa vorbeasca cu liderii religiosi ai Bisericii Reformate in vederea inchirierii localului care le apartine. Aici a fost intampinat cu mare deschidere si intelegerea a fost facuta cu mare usurinta.

Din Sabatul din 10 aprilie 2010 localul a fost inchiriat si grupa de la Buzias compusa din patru persoane (Apostol Ioan, Apostol Ana, Apostol Marian si Sofronie Maria) impreuna cu misionarul Ovidiu Martin au un loc unde sa poata sa-l laude pe Dumnezeu impreuna cu cei doritori.

Prima intalnire a fost deosebita deoarece au fost in jur de 60 de participanti din comunitatile Sacos, Timisoara si Sinersig. Ne-am simtit foarte bine impreuna si ne-am rugat ca Dumnezeu sa binecuvinteze inceputurile slabe si multe suflete sa gaseasca pe Domnul in acest locas. S-a cantat, s-a recitat, s-a ascultat cuvantul din partea Domnului rostit de pastorul Ionel Soponariu , iar in final am luat parte la o masa de partasie.

Am luat hotararea ca sa sprijinim noua grupa in felul urmator: in fiecare Sabat sa mearga cateva persoane care sa ii ajute in sustinerea serviciilor divine. Prima data vor merge cei din Comunitatea Sacos, apoi Sinersig si Timisoara prin rotatie.

Domnul sa binecuvinteze pe toti cei ce vor ajuta la sprijinirea acestei lucrari care credem ca este privita cu bucurie de Dumnezeu si de ingerii din ceruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.