Carte de oaspeţi

Mai jos puteţi scrie mesajele dvs.

11 comentarii la „Carte de oaspeţi

 1. Lucian Mihailescu

  Ne bucuram pentru aparitia acestui website si invitam pe toti Sinersigenii sa semneze in Cartea de Oaspeti! Va dorim binecuvantarea Domnului! Lucian

  Răspunde
 2. Rozalia Mihailescu

  M-am bucurat sa vad fotografii si activitati noi de la Sinersig postate de voi. Mult succes si binecuvantari in continuare! Rozi

  Răspunde
 3. Sami Bordea

  Ma bucur de aparitia acestui site si sper ca prin intermediul lui sa tinem legatura mai bine si sa vad mai des pe cei ce mi-s dragi si cu care am copilarit.

  Răspunde
 4. Iolanda Kristof

  Ma bucur de aparitia acestui site si imi plac foarte mult fotografiile! Sper ca vom tine legatura si imi place foarte mult la Sinersig….Chiar daca sunt putin membrii se vor inmulti…fiindca Dumnezeu ne va ajuta!! AMIN!!

  Răspunde
 5. Soponariu Ionel

  mulțumesc celor care se ocupă de acest site și cred că Dumnezeu îi binecuvintează. Sunteți puțini dar activi și vă doresc mult succes încontinuare.

  Răspunde
 6. Mihai Gavris

  Felicitari pentru acest site…sunteti o sursa de inspiratie!nu renuntati la site chiar daca vi se pare ca e greu si nu se merita!Domnul cu voi!

  Răspunde
 7. Pavel Memete

  Felicitari pentru site-ul Sinersigului. Am intrat auzind, azi, la inaugurarea bisericii, despre el, cum ca este bun, cu informatii actuale etc. Si… m-am convins, asa este, faceti o treaba buna. La doar cateva ore ati si postat informatii si poze de la eveniment. Domnul sa va binecuvinteze!

  Răspunde
 8. Hantzig

  M-am bucurat foarte mult sa primesc atatea informatii, prin imagini si descrieri, despre Biserica A.Z.S Sinersig prin aceasta pagina reusita pe internet. Am fost si eu membrul acestei comunitatii aproape doi ani si m-am bucurat de ospitalitatea, de sprijinul spiritual, de frumusetea sufletului membrilor adventisti de care imi aduc mereu ,cu placere , aminte . Domnul sa va dea credinta multa, sa va faca sa cresteti ca numar si ca putere spirituala ca sa fiti totdeauna fruntea, si sa mergeti mereu inainte pana la finalul pe care-l urmariti VIATA VESNICA !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.