Arhiva lunii aprilie 2009

Ziua Dascălului – Lugoj

In   data de 25 aprilie 2009  in cadrul  Bisericii  AZS  din Lugoj  s-a organizat  ,,Ziua  Dascalului”.Fiecare  cadru didactic  adventist s-a implicat activ in a invita  cat mai multi colegi si prieteni dascali.Din cadrul Bisericii AZS  Sinersig s-au implicat activ Mihaela Kristof si Eugen Kristof   (profesori pentru invatamantul scolar si prescolar) care au invitat 45 de prieteni dascali.Au raspuns acestor invitatii 6 cadre didactice importante: Directorul Scolii  de Arte  Frumoase ,,Filaret  Barbu” – prof.Madroane Petru,Sefii de cerc  a invatatorilor  pe zona   Lugoj  :inv. Barboni  Petru , prof.Fratutescu  Dan  si  prof. Luminosu  Ionel,inst Avram Gabriela impreuna cu sotul Avram Adrian care este preot ortodox  la Costei,  si Peter  Ramona educatoare la Gradinita Bodo.
La eveniment au participat un numar de 38 de cadre didactice  printre care si primarul orasului  prof. ing.Francisc  Boldea.Evenimentul a avut un impact deosebit asupra invitatilor, aceasta reiesind din luarile de cuvant care au fost pline de emotie si apreciere la adresa organizatorilor.Evenimentul s-a incheiat cu o masa de partasie. Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti cei ce se implica in a educa pe elevi si sa ajute ca sa fim in Imparatia Sa impreuna cu copiii incredintati spre educare si formare.

Ziua Colportorului

De  Ziua  Colportorului  si  membrii  bisericii  noastre  s-au implicat in impartirea de carti ,,LUMEA  NOASTRA, INCOTRO?” de Alejandro  Bullon. Cu mic, cu mare in dupa masa de Sabat pe parcursul a catorva ore au oferit aceste carti din casa in casa la Sinersig neramanand nici o familie fara sa primeasca aceasta nepretuita carte a anului.Ne rugam ca aceste carti sa miste inimile primitorilor si sa-i constientizeze de timpul pe care il traim facandu-i sa ia hotarari noi dupa voia Domnului.